Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj.

10. 07. 2024. 13:13 >> 16:17
1
Čitaj mi:

Dragović

"Laž da smo predložili amandmane kojim se omogućava zakupcu prodaja državne zemlje"

Poslanik Pokreta Evropa sad Darko Dragović kazao je da je netačna informacija objavljena u medijima da je poslanik Pokreta “Evopa sad” Vasilije Čarapić dostavio Skupštini amandman na izmjene Zakona o državnoj imovini kojim se omogućava da svi investitori koji zakupe državno zemljište odlukom Skupštine na periode do 90 godina, mogu da preprodaju to zemljište.

Dragović je nazvao uznemirujućom informacijom pa su poslaniici PES-a podnijeli predlog izmjena Zakona o državnoj imovini kojim bi se navodno omogućila prodaja zakupljenog zemljišta.

“Ističem da je to apsolutna laž i pozivam sve građane koji su vjerujući ovim neistinama uznemireni i da pročitaju naš predlog i da se uvjere da su u pitanju neistiniti spinovi određenih medija i da nam ne pada na pamet da zloupotrebom zakupa državne imovinena bilo koji način omogućavamo sticanje prava svojine na državnom zemljištu bilo kom zakupcu”, kazao je Dragović.

Dodao je da će poslanik Vasilije Čarapić objasniiti razloge stavljanja u proceduru predlog izmjena i dopuna zakona.

Ovakvi spinovi i neistine iznijete od strane medijskih djelatnika itekako podrivaju međuljudske odnose, dovode do govora mržnje, mizoginije svih drugih anomalija koje se pominju u izvještaju Ombudsmana”, rekao je on.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније