Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.J.

10. 04. 2024. 07:29 >> 07:42

NA ČETIRI GODINE

Raspisan konkurs za direktora Aerodroma Crne Gore

Aerodromi Crne Gore raspisali su otvoreni javni konkurs za izbor izvršnog direktora.

Kako su kazali, pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat mora da ispunjava i sledeće uslove: visoko obrazovanje u obimu 240 kredita CSPK-a (VII-1 stepen stručne spreme), da ima 5 (pet) godina radnog iskustva na poslovima upravljanja, znanje Engleskog jezika – srednji nivo.

Poželjno je da kandidat posjeduje iskustvo iz oblasti vazdušnog saobraćaja, ekonomije ili poslovnog upravljanja i da posjeduje visoke etičke standarde i integritet.

Dodaju da je kandidat koji se prijavljuje za Javni konkurs za Izvršnog/u direktora/icu dužan dostaviti i sledeće dokaze:

- prijavu za radno mjesto (prijava mora da sadrži podatke kandidata: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu);
- diplomu o stečenom obrazovanju ili fotokopiju ovjerenu pred nadležnim organom;
- radnu biografiju – CV;
- ovjerenu kopiju lične karte;
- izvod iz matične knjige rođenih;
- dokaz da ima najmanje 5 (pet) godina radnog iskustva na poslovima upravljanja;
- uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od 6 (šest) mjeseci od dana objavljivanja oglasa;
- uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, ne starije od 6 (šest) mjeseci od dana objavljivanja oglasa.

Pravo prijavljivanja na ovaj Konkurs imaju i državljani drugih država u skladu sa zakonom.

"Kandidati su dužni da kompletnu dokumentaciju i dokaze, dostave u originalu ili u ovjerenoj kopiji, u zatvorenoj koverti na adresu Aerodromi Crne Gore AD Podgorica, Poštanski fah 202, sa naznakom „Za otvoreni Javni konkurs za izbor Izvršnog/e direktora/ice Aerodromi Crne Gore AD“. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa u štampanim medijima. Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati", istakli su iz ACG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније