Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

A.M. [ Mina ]

04. 04. 2024. 09:38 >> 09:38

Opština Bar

Privrednici da se prijave za učešće na sajmu sezonskog zapošljavanja

Opština Bar pozvala je prirednike da se do 16. aprila prijave za učešće na Sajmu sezonskog zapošljavanja mladih Bara, pod nazivom Pokreni se, radi, zaradi.

Predmet javnog poziva je učešće privrednika sa teritorije barske opštine, koji nude mogućnost sezonskog zapošljavanja.

Pravo učešća na Sajmu sezonskog zapošljavanja mladih ostvaruje se prijavom koja se podnosi u elektronskoj formi na mejl sport.mladi@bar.me, uz obavezno dostavljanje logoa firme.

"Privrednici će dobiti priliku da predstave svoje ponude za radne pozicije za sezonsko zaposlenje i imaju mogućnost da na jednom mjestu, između velikog broja mladih i obrazovanih ljudi, odaberu one koje smatraju kvalifikovanim za potrebe njihovog poslovanja", navodi se u saopštenju Opštine.

Sajam proističe iz aktivnosti Lokalnog akcionog plana za mlade i potvrđuje posvećenost Opštine Bar da, u saradnji sa lokalnom zajednicom i ostalim subjektima, stvara uslove za bolji položaj mladih u gradu, njihovo obrazovanje i profesionalno napredovanje.

Cilj Sajma je da zainteresovanima uzrasta od 15 do 30 godina pruži mogućnost da na najjednostavniji način ostvare kontakt sa potencijalnim poslodavcima, predstave svoja znanja koja ih čine konkurentnim na tržištu i odaberu neko od ponuđenih radnih mjesta.

Sajam će se organizovati 24. aprila na platou ispred Sportske dvorane Topolica, a Opština Bar će obezbijediti formular za prijavu zainteresovanih kandidata, kao i štandove gdje će privrednici biti u prilici da se predstave posjetiocima Sajma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније