Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

20. 03. 2024. 11:29 >> 11:29
Čitaj mi:

spajić

Otvara se linija Bar-Ankona, najbrža veza sa zapadnom Evropom

Premijer Milojko Spajić razgovarao je o obnavljanju pomorske linije sa Italijom sa vlasnikom kompanije Adria Ferries Albertom Rosijem, a nakon sastanka je poručeno da bi feribot na relaciji Bar – Ankona mogao da ponovo saobraća već tokom ove godine.

"Vlada Crne Gore obnoviće pomorsku liniju sa Italijom, a feribot na relaciji Bar – Ankona mogao bi da ponovo saobraća već tokom 2024, zaključeno je tokom sastanka predsjednika Vlade Milojka Spajića i prvog čovjeka kompanije Adria Ferries Alberta Rosija", saopšteno je iz Vlade.  

Feribot će, kako navode, biti najbrža konekcija Crne Gore sa zapadnom Evropom.

"Najbrža veza sa zapadnom Evropom! Feribot na relaciji Bar – Ankona mogao bi da ponovo saobraća već tokom 2024", napisao je Spajić je na mreži X.

Kako je dodao, to bi pozitivno uticalo na turizam u obje zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније