Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

01. 02. 2024. 13:22 >> 13:22
Čitaj mi:

PRIVREDNI SUD

Usvojen tužbeni zahtjev EPCG protiv Uniproma

Privredni sud Crne Gore usvojio je tužbeni zahtjev tužioca “Elektroprivreda Crne Gore” AD Nikšić protiv tuženih “Uniprom” Nikšić i “Uniprom-metali” Nikšić.

Kako navode, Privredni sud Crne Gore je danas donio prvostepenu presudu u pravnoj stvari tužioca “Elektroprivreda Crne Gore” AD Nikšić, protiv tuženih “Uniprom” DOO Nikšić i “Uniprom-metali” DOO Nikšić, kojom je obavezao tužene da, na ime duga za isporučenu električnu energiju za period od 01.11.2021. do 31.12.2021. godine, solidarno isplate iznos od 4.674.126,27 eura, sa zakonskom zateznom kamatom počev od 30.08.2023. godine, pa do konačne isplate, kao i iznos od 634.245,06 eura, na ime obračunate zakonske zatezne kamate za period od 17.03.2022. do 30.08.2023. godine, sve u roku od 8 dana od dana pravosnažnosti presude.

"Navedena presuda nije pravosnažna i na nju stranke imaju pravo žalbe Apelacionom sudu Crne Gore", ukazuju iz Privrednog suda. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније