Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis/ M.L.B. ]

05. 10. 2023. 14:33 >> 14:34

MINISTARSTVO OBJAVILO

Raste interesovanje za učešće u akciji "Stop inflaciji"

Interesovanje kompanija za učešće u akciji Stop inflaciji 100+ svakodnevno raste, saopšteno je iz Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

“Nakon uspješnog starta nove akcije Stop inflaciji 100 +, koju je Ministarstvo pokrenulo u saradnji sa predstavnicima trgovačkih lanaca, maloprodajnim i veleprodajnim trgovinama, distributerima, kao i drugim zainteresovanim subjektima u cilju zaštite životnog standarda građana i smanjenja inflacije, svakodnevno se nastavlja interesovanje novih kompanija za učešće u tom projektu”, naveli su iz Ministarstva.

Akciji su se, kako su dodali, pridružile firme Martex, Stella marketi Budva, Shamade Co. Podgorica, TehnoPlus i Bla-Bla prodavnice, koje će građanima po sniženim cijenama ponuditi više artikala u svojim maloprodajnim objektima širom Crne Gore.

Akcija Stop inflaciji 100+ počela je u ponedjeljak i trajaće do kraja godine.

Građane očekuje sniženje cijena preko 100 artikala. To je nastavak akcije Stop inflaciji, koja je trajala od kraja marta do kraja juna ove godine.

Na linku Ministasrtva, mogu se naći svi podaci o akciji koji se blagovremeno ažuriraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније