Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

М.М.

28. 09. 2023. 16:53 >> 16:54

ABAZOVIĆ- AHSAN

Bangladeš otvoren za trgovačku saradnju sa Crnom Gorom

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović primio je u oproštajnu posjetu Shameema Ahsana, ambasadora Narodne Republike Bangladeš, koji je tom prilikom istakao da je Bangladeš ponosan na istorijske veze koje imaju sa Crnom Gorom, budući da je Crna Gora kao dio tadašnje Jugoslavije bila među prvim zemljama koje su priznale nezavisnost Bangladeša 1971. godine.

"Bangladeš, kao zemlja od 170 miliona stanovnika, otvoren je za trgovačku i drugu saradnju sa Crnom Gorom, naročito u oblasti medicine, farmacije i ICT-ja", kazao je ambasador Narodne Republike Bangladeš.

Abazović je, kako su saopštili iz Vlade, istakao da se raduje budućoj saradnji i kazao da vidi veliku šansu za ostvarivanje bogate trgovinske razmjene, uvoza i izvoza roba i usluga sa ovom azijskom zemljom.

„Crna Gora je veoma otvoreno tržište rada i kod nas su dobrodošli svi koji žele da rade i da doprinesu Crnoj Gori”, naglasio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније