Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ A.B. ]

26. 06. 2023. 17:53 >> 18:16

SASTANAK ABAZOVIĆA I FIDANA

Kreću letovi turske avio-kompanije Pegasus prema Crnoj Gori

Turska avio-kompanija Pegasus ovih dana pokrenuće direktne avio letove sa Crnom Gorom, saopšteno je na sastanku predsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazović ai ministar vanjskih poslova Turske Hakana Fidana.

Fidan i Abazović su danas u Podgorici otvorili sjedište Turske privredne komore u Crnoj Gori.

Kako je saopšteno iz Vlade, Abazović je zadovoljan što će još jedna turska avio-kompanija ovih dana pokrenuti direktne avio letove sa Crnom Gorom, ocijenivši da će to dodatno unaprijediti odnos dvije prijateljske i savezničke države.

"Vjerujem da je to još jedan dokaz ili kruna dobrih političkih odnosa koji se mogu nazvati i bratski. Turske kompanije su više nego dobrodošle u Crnu Goru. Crna Gora je zemlja teritorijalno mala ali nudi velike mogućnosti. Vjerujem i siguran sam da će turske kompanije pronaći svoje mjesto kada je u pitanju izgradnja velikih infrastrukturnih projekata u Crnoj Gori u saobraćaju, energetici, turizmu, ali da će ovakav vid saradnje pospješiti i naše kulturne odnose i odnose koji se tiču zdravstva i obrazovanja”, zaključio je Abazović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније