Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

26. 04. 2023. 11:13 >> 11:13

PODGORICA

CEE-BIG i formalno pravno vlasnik Capital Plaze

Kompanija CEE-BIG je i formalno pravno postala vlasnik Capital Plaze u Podgorici.

Capital Plaza predstavlja najsavremeniju arhitektonsku znamenitost glavnog grada Crne Gore.

Kupac i novi vlasnik je BIG CEE, jedan od trenutno najvećih "developera" kada su u pitanju maloprodajni trgovački objekti u jugoistočnoj Evropi, prenosi Mediabiro.

Ovo je do sada najveća akvizicija u ovom segmentu nekretnina u Crnoj Gori, ukupne građevinske površine od oko 85 hiljada metara kvadratnih.

Sastoji se od dva poslovna-kancelarijska tornja, hotela CUE, stambeno-komercijalnog kompleksa sa 70 luksuznih stanova, trgovačkom zonom na dva nivoa kao i četiri nivoa garaža sa oko 725 parking mjesta.

"Time kompanija CEE-BIG postaje vodeći investitor u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Colliers Crna Gora, koji na tržištu Crne Gore posluje već više od 15 godina, konsultujući i zastupajući najveće učesnike na tržištu nekretnina u Crnoj Gori i šire, nastupala je kao ekskluzivni agent u ovoj transakciji i koordinirala je istu tokom čitavog procesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније