Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V. ]

03. 07. 2022. 12:52 >> 12:50
1

MILATOVIĆ

Vlada da uloži dodatne napore u privlačenju turista

Predstavnik pokreta Evropa sad Jakov Milatović apelovao je na Vladu da uloži dodatne napore u privlačenju turista, kako bi sezona bila na nivou očekivanja.

"U razgovorima sa turističkim djelatnicima, utisak je da je jun bio ispod očekivanja, pogotovo u privatnom smještaju koji čini 70% naše ponude", napisao je Milatović na Tviteru. 

Za period od januara do maja 2022. godine broj noćenja stranih turista u kolektivnom smještaju je bio 621.778 i na nivou je od 85 odsto iz istog perioda 2019. godine.

"Prihode od turizma objavljuje CBCG, ali u nedostatku istih, broj noćenja stranih turista je najbolji njihov indikator", rekao je Milatović. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније