Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ R.B. ]

30. 06. 2022. 13:27 >> 13:24

REDOVNA SKUPŠTINA

Izabran novi Odbor direktora Montenegroberze

Akcionari Montenegroberze izabrali su na redovnoj Skupštini u ponedjeljak novi Odbor direktora.

Članovi novog Odbora direktora su Guzhan Gulay i Harun Ozay iz Istanbulske berze, Derya Hamza Seferi iz Halkbank iz Skoplja kao nezavisan član, Nemanja Boljević iz Crnogorske komercijalne banke (CKB) i Vesna Bogdanović iz Prve banke, kao nezavisan član.

“Članovi Odbora direktora su imenovani na period od dvije godine”, navodi se u saopštenju Montenegroberze.

Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora, koja je održana danas, Boljević i Gulay jednoglasno su izabrani za predsjednika, odnosno potpredsjednika Odbora direktora.

“Svi nominovani kandidati su dobili odobrenje Komisije za tržište kapitala za imenovanje za članove Odbora direktora Montenegroberze, što je bio preduslov za njihov izbor na Skupštini akcionara”, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније