Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

27. 01. 2022. 11:10   >>  11:16

DEMOKRATSKA CRNA GORA

Arogantna tvrdnja da je samo URA podržavala Evropu sad

Demokratska Crna Gora saopštila je da potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đurović, kako navode, arogantno i neistinito tvrdi da je jedino ta partija od starta podržavala projekat ekonomskih reformi.

"Koliko je to istinito, cijela Crna Gora je imala priliku da čuje u emisiji Akcenti na RTCG kako ga demantuje ministar Jakov Milatović, jasno i glasno rekavši da su 'Evropu sad' podržavale i Demokrate, kao i tvrdnju minstra koji jasno kaže da je aktuelna Vlada od početka imala snažnu i iskrenu podršku Demokrata. Ali, to ne smeta Đuroviću da silom na sramotu nastavi da širi neistine", navode Demokrate.

Naglašavaju da je razlika u podršci ta da Demokrate i dalje stoje i podržavaju reforme i "Evropu sad" jer je na korist građanima Crne Gore, dok, kako kažu, "Đurović sa interesnom grupacijom zvanom URA prekraja izbornu volju, i pravi paktove sa onima koji su glasali protiv budžeta, veće minimalne zarade, protiv većih plata za sve zaposlene, protiv većih penzija, protiv dječijih dodataka, protiv besplatnih udžbenika..."

"Da njemu riječ i demanti od ministra Milatovića, koji je kreirao plan Evropa sad, nisu dovoljan razlog da treba da se zaustavi u lažima, jer je u njima uhvaćen, svjedoči i njegova nova izjava u kojoj sem ponavljanja laži ponavlja i URA mantru "bez nas ništa ne postoji". I više od pola godine crnogorska javnost sluša kako se hvale i kako od URA pokušavaju napraviti ono što ona nije, očajnički pokušavajući da zasluge za pobjedu nad bivšim režimom pripišu samo sebi. A šta je sa građanima koji su bili borci protiv tog režima, i u onom periodu, kad je Pajović izdao? Koje zasluge imaju oni građani koje je bivši režim pritiskao, tukao, hapsio, prisluškivao, otpuštao? Isti onaj režim sa kojim Đurović i URA sada spremaju neviđenu i normalnom čovjeku nepojmljivu izdaju", saopštavaju Demokrate.

Svaki građanin Crne Gore, kako su saopštili, trebalo bi da se zamisle i zapitaju "ako su spremni da ovako javno drsko lažu i da budu demantovani pred cijelom javnošću, na šta su spremni, čime se bave i kakva su iznenađenja pripremili Crnoj Gori u onim sferama djelovanja i dogovora koje se odvijaju daleko od očiju javnosti".

"Sve su vas slagali i otišli sa onima koji imaju zadatak da plate vrate na staro, a pare strpaju u svoje džepove", navode Demokrate.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније