Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

A.M.

13. 08. 2024. 16:40 >> 16:40
1

DPS Nikšić

"Ministar ne govori istinu, smeće se i danas odvozi u Željezaru"

DPS Nikšić saopštio je da su građani Nikšića gledali kako zajedno sa Mislovim dolom gori i 400.000 eura koje je Opština Nikšić dobila za sanaciju požara.

"Ne samo da za gotovo 4 godine katastrofalnog upravljanja gradom nijesu uspjeli da riješe problem sa deponijom, što je, podsjećamo, bilo jedno od krucijalnih predizbornih obećanja vladajućih koalicija, nego danas nastavljaju da se rugaju građanima time što, uprkos upozorenjima, nastavljaju nelegalno da odlažu smeće na području Željezare", kaže se u saopštenju.

Kako kažu, jasno je da se radi o mutnim radnjama, dok otpad, između ostalog, odlažu i kako tvrde, pod okriljem noći uz prisustvo privatnog obezbjeđenja.

"Uostalom, da nemaju šta da kriju, oni bi javnosti na uvid dali dozvolu od Agencije za zaštitu životne sredine za odlaganje i skladištenje smeća, kao i ugovore sa vlasnikom hale koja, očigledno, postaje divlja deponija. U krajnjem, kako javašluku nikšićke vlasti nema kraja i kako, zajedno sa ministrom Ćulafićem, koji je kazao da će se smeće ne odlaže u Željezari, bez trunke srama vrijeđaju zdrav razum građana, time što otpad nelegalno istovaraju na tom mjestu, tražimo od nadležnih inspekcijskih službi da hitno izađu na teren, te da sankcionišu one koji su odgovorni za ovo i ovakvo stanje u gradu pod Trebjesom", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније