Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekologija

Vukoman Kljajević, Radio CG

08. 08. 2024. 11:23 >> 12:06
Čitaj mi:

nakon što su podnijete prijave

Grbović: Nema razloga za zatvaranje deponije u Kumanici

Direktor JKP Lim Muradif Grbović ne vidi razloge za zatvaranje deponije smeća u Kumanici.

Grbović, kako je kazao Radiju Crne Gore često obilazi gradsku deponiju. Nakon jučerašnjeg obilaska ponavlja svoju tvrdnju da je deponija u Kumanici najuređenija i najbezbjednija u širem okruženju.

"Uputio sam poziv raznim institucijama i inspekcijskim poslovima da obiđu deponiju i daju svoj sud. To mogu uraditi i predstavnici medija i uvjeriti se da su moje tvrdnje tačne, tako da su motovi za drugačije tvrdnje meni nepoznati", zaključio je Grbović.

Na kraju poručuje da građani ne treba da brinu da će čišćenje kontejnera biti uredno te da će njihovo preduzeće nastaviti sa uobičajenim radom.

Podsjećamo, nevladina organizacija (NVO) Euromost saopštila je da je podnijela prijave Upravi za inspekcijske poslove protiv Komunalnog preduzeća Lim zbog bjelopoljskog privremenog odlagališta u Dobrakovu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније