Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 06. 2015. 10:45   >>  10:37

KREATIVNA ŠKOLA

Dječji kamp u Etno selu Montenegro

Nakon svečane dodjele diploma održane 4. juna u našoj skolici, tim Kreativne škole je odlučio da ovu školsku godinu zaokruži sa ljetnjim dječjim kampom koji će se održati u Etno selu Montenegro u Pivi, između 3. i 5. jula.

 

U organizaciji tog kampa, djeca će imati prilike da se upoznaju sa zdravim stilom života.

“Planirani su odlasci na šetačke ture u šumu, upoznavanje sa biljnim svijetom i insektima, branje bilja za herbarijum i hvatanje insekata za insektarijum, a sve to uz vodiča, pravog poznavaoca flore tog kraja, čika Radonje Blagojevića. Takođe, program obuhvata i kupanje i sunčanje na bazenu Etno sela i igre u vodi, inspirisane od strane učitelja Draga na gimstičkim kreativnim časovima”, naveli su organizatori.

Na kamp se mogu prijaviti djeca između pet i deset godina starosti.

“Ostale informacije o kampu mogu se naći na sajtu Kreativne škole”, poručuju organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније