Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

JBČ [ Portal RTCG ]

24. 08. 2021. 09:51   >>  12:18 2

TROJE U TRCI

U Brezni oboren rekord u izležavanju

U Etno selu Montenegro u Donjoj Brezni u toku je tradicionalno takmičenje u izležavanju. I dalje se tri takmičara bore za nagradu od 300 eura. Oboren je i rekord.

"Polako se ušlo u 93. sat, oboren je i rekord od prije dvije godine koji je iznosio 52 sata", kazao je vlasnik Etno-sela Montenegro i organizator takmičenja Radoje Blagojević.

Na deset jubilarno takmičenje koje je počelo prije 5 dana bilo je desetoro prijavljenih.

"Ostalo je troje najupornijih. Istrajni su i kažu da se do daljeg neće dizati", kazao je Blagojević.

On je kazao da su ove godine malo promijenjena pravila takmičenja.

"Dozvoljeno je poslije 8 sati da mogu do toaleta pa je možda bilo i lako oboriti rekord od 52 sata od pretprošle godine jer oni nijesu mogli u toalet. Ja ne bih mogao, njima svaka čast", kazao je Blagojević.

U trci su još uvijek dva momka i Nikšića i Dubravka iz Podgorice.

"Sprijateljili smo se, sada smo kao porodica, nijesu zahtjevni, ne smiju kažu mnogo ni da jedu ni piju", kazao je organizator takmičenja.

Takmičari kažu da nije lako ni ležati.

"Čitamo nešto na telefonu, pričamo sa gostima, lijepo je i druženje"

"Prijavio sam se iz radoznalosti, sada je već takmičarski duh tu, a ležanje počinje da bude i dosadno, naporno je", kažu takmičari.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније