Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

21. 10. 2024. 18:29 >> 18:29

BOGDANOVIĆ

"SDT i bezbjednosni sektor čiste Crnu Goru od narko-klanova"

Današnja akcija Specijalnog državnog tužilaštva i SPO Uprave policije prema riječima poslanika Demokratske Crne Gore Borisa Boganovića, još jednom nas je podsjetila na surovu istinu – bezbjednosni sektor, koji bi, kaže Bogdanović, trebalo da štiti građane Crne Gore, u prethodnih trideset godina je "služio kriminalnim strukturama".

Narko-klanovi, korupcija i pohlepa, prema njegovim riječima, “razorili su ključne stubove naše države”.

"I ovo nije izolovan slučaj – to je sistemski problem koji se godinama ignorisao, dok su pošteni ljudi trpjeli posljedice. Danas smo svjedoci da oni koji su nas trebali braniti, nisu služili zakonu i građanima, već kriminalnim strukturama", dodali su iz DCG.

Vrijeme je, kaže, da to promijenimo.

"Nećemo dozvoliti da se institucije Crne Gore koriste kao privatni servis za kriminalce. Ujedinjeni i odlučni, kao građani Crne Gore i institucije ove zemlje će stati na put korupciji, kriminalu i svim deformacijama koje su nas unazadile. Nikšić, Podgorica, Cetinje, Budva i cijela Crna Gora zaslužuju bezbjednosni sektor koji radi isključivo za interes građana, a ne za interes kriminalnih klanova", kazao je Bogdanović. 

Poručuje da je poruka jasna: SDT i bezbjednosni sektor čiste Crnu Goru od narko-klanova i njihovih zaštitnika unutar sistema.

"Oni koji su se obogatili na račun budućnosti naših porodica, naših gradova i naše djece, moraju odgovarati. Kriminalci i njihovi zaštitnici neće više vladati ovom zemljom. Crna Gora se budi i ide još snažnije protiv svih oblika kriminala i korupcije", ističe Bogdanović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније