Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

15. 10. 2024. 10:58 >> 11:03
Čitaj mi:

reagovanje kompanije

"Avion sletio sat i po prije vremena, a ne s 40 minuta zakašnjenja"

Aerodrom Podgorica je otvoren za saobraćaj od 7 sati, pa je avionu “Bulgaria Air” omogućeno da sleti sat i po ranije, poručili su iz te kompanije. Oni su reagovali povodom pisanja Portala RTCG da je avion sa "sokolima" kružio više od 40 minuta iznad Herceg Novog jer je podgorički Aerodrom bio zatvoren.

"Niti je Aerodrom Podgorica u “dubokom snu” niti je iko od zaposlenih uspavan. Naprotiv. U tekućoj ljetnjoj sezoni, Aerodrom Podgorica je otvoren za saobraćaj od 7 sati, što znači da smo avionu “Bulgaria Air” omogućili da sleti sat i po ranije - u 5.23 je završen obilazak manevarskih površina, a avion je sletio u 5.31. Avion, dakle, nije sletio sa bilo kakvim zakašnjenjem", naveli su u saopštenju. 

Iz Aerodroma Podgorica ističu da je ova avio-kompanija, iako je znala da je AP otvoren za saobraćaj od 7 sati, prihvatila njihovu ponudu da vanredno slete u 5.40 što su, kažu, znali značajno prije polaska iz Kardifa.

Zašto je kompanija odlučila da poleti još ranije - pitanje je, dodaju, za njih.

"Ovom prilikom naglašavamo da otvorenost aerodroma za saobraćaj i radno vrijeme zaposlenih na aerodromu nijesu jedno isto. Konkretno, tokom ljetnje sezone koja u avijaciji traje do kraja oktobra, radno vrijeme zaposlenih počinje u 4.45 sati, dok se od 7 realizuje saobraćaj. Jasno je, dakle, da smo jutros, uz dodatne napore Tehničke službe, Službe planiranja i upravljanja saobraćajem, Službe zemaljskog opsluživanja, Službe bezbjednosti i Spasilačko-vatrogarske službe, opslužili ovaj avion i njegove putnike - prije vremena. Dodatni senzibilitet je iskazan jer je riječ o crnogorskoj reprezentaciji", zaključili su iz Aerodroma Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније