Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Berane online / A.M.

10. 10. 2024. 19:56 >> 19:56
2

u City kvartu

Podgorica: Djevojka spasila čovjeka uslijed epi napada

Milica Pešić (23) iz Berana spasila je danas život čovjeku u Podgorici, u City kvartu, kojem je pozlilo usljed epi napada.

Ova djevojka, koja obavlja pripravnički staž u beranskoj bolnici, bez razmišljanja je pritekla u pomoć čovjeku iz Nikšića kojem je pozlilo.

On je, kako prenosi portal Berane Online  bio zajedno sa ćerkom.

„Milica je nesebično pomogla mom ocu, zbrinula ga, pozvala taksi i povela nas u Klinički centar Crne Gore. Sve vrijeme je bila sa nama i dodatno pozvala svoje prijatelje da se urade analize. Na kraju nam je platila kartu za Nikšić. Neka se svi ugledaju na ovu mladu djevojku. Veliki pozdrav za nju ovim putem“, kazala je ćerka čovjeka, koja je željela da ostane anonimna, za Portal Berane online.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније