Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

09. 10. 2024. 18:41 >> 18:41
Čitaj mi:

dok se situacija ne stabilizuje

Vojska angažovana na sanaciji korita Komarnice

Pripadnici Inženjerijske čete Bataljona za podršku Vojske Crne Gore angažovani su na sanaciji korita rijeke Komarnice na području opštine Šavnik, u cilju otklanjanja posljedica nedavnih poplava koje su zahvatile to područje. To je saopšteno iz Ministarstva odbrane.

Inženjerci i specijalizovane mašine Vojske Crne Gore usmjerene su na obnavljanje toka rijeke i jačanje obala, čime će se spriječiti dodatna oštećenja i rizik od novih poplava.

“Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore su, kao i uvijek, spremni da odgovore na potrebe građana i pruži podršku lokalnim zajednicama u kriznim situacijama. Angažovanje naše Inženjerijske čete u Šavniku samo je još jedan od primjera naše predanosti zaštiti stanovništva i imovine”, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo i Vojska će, kako kažu, u saradnji sa lokalnim i državnim institucijama, nastaviti radove sve dok se situacija ne stabilizuje i uslovi za život i rad građana ne vrate u normalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније