Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

27. 09. 2024. 13:40 >> 13:41

U SUSRET 2. OKTOBRU

MUP u partnerstvu sa Zavodom za transfuziju krvi sprovodi akciju dobrovoljnog davanja krvi

Ministarstvo unutrašnjih poslova u partnerstvu sa Zavodom za transfuziju krvi, sprovodi akciju dobrovoljnog davanja krvi širom Crne Gore, u okviru aktivnosti povodom obilježavanja Dana unutrašnjih poslova.

Službenici MUP-a i Uprave policije na ovaj način daju doprinos popunjavanju zaliha krvi u Zavodu, ne samo u susret 2.oktobru, već uvijek kada su u mogućnosti na ovaj način promovišu humanost i empatiju.

U višednevnoj akciji davanja krvi očekujemo da će biti donirano nešto više od 130 jedinica sigurne krvi. Vjerujemo da je ovakav odziv jako dobar i doprinosi afirmaciji kulture dobrovoljnog davanja krvi i uspješnom radu zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori, izjavio je predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova mr Dragan Pejanović.

Direktorica Zavoda za transfuziju krvi dr Tamara Šćepanović je zahvalila predstavnicima MUP-a ističući da su Zavod i MUP ponosni na dugogodišnju saradnju, pozivajući sve građane koji su u mogućnosti da slijede pozitivne primjere, fokusiraju se na plemenita djela, jer naše malo nekome može spasiti život.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније