Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

18. 09. 2024. 10:10 >> 10:40
1
Čitaj mi:

CEDIS

Gornji Vranići bez struje više od 24 sata jer je neko pokidao kablove

Stanovnici naselja Gornji Vranići već više od 24 sata nemaju struju jer je neko pokidao kablove u Ulici Đura Čagorovića. Neki od njih pozvali su našu redakciju ogorčeni što nemaju struju, a iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) navode da ne mogu reći kada će tačno doći, ali da će to biti uskoro jer su njihovi zaposleni na terenu.

 

"Prilikom izvođenja radova treće lice je pokidalo kablove. Ekipe od juče pokušavaju da riješe problem koji je bio izuzetno kompleksan. Oko 1 sat jutros su uspjeli da nađu i poslednje mjesto gdje su pokidani kablovi pa će uskoro korisnici dobiti električnu energiju", naveli su za Portal RTCG iz CEDIS-a.

Nijesu precizirali kada će to biti.

Čitateljka nam se obratila vidno iznervirana zbog činjenice da nemaju struju od juče ujutro rekavši da joj je uništena hrana iz zamrzivača, te da nema mogućnost ni da se tušira, niti da spremi ručak djeci, te da je nečuveno da se ovo dešava, a da, kako kaže, niko ne daje konkretne informacije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније