Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

R.B. [ Portal RTCG ]

26. 08. 2024. 22:10 >> 22:31
2
Čitaj mi:

AVION BIO PREBUKIRAN

Francuski putnici ostali bez leta, žale se na Air Montenegro

Pedesetak francuskih državljana ostalo je u subotu na podgoričkom aerodromu, jer je njihov let za Lion bio, kako im je rečeno, prebukiran. Francuski list "Le Parisien" prenosi loše iskustvo putnika i ukazuje na neorganizaciju nacionalnog avio-prevoznika Air Montenegro.

Putnici su 24. avgusta, neposredno pred let, saznali da sa podgoričkog aerodroma neće poletjeti za Francusku.

"Stigli smo među prvima, ali kada je došlo vrijeme za prijavu, obavijestili su nas da je avion pun", kaže Karin, koja je odmor sa porodicom provela na Balkanu.

Za razliku od većine "overbookinga" koji ostavljaju nekoliko putnika bez leta, ovaj je uticao na pedesetak ljudi, ističe "Le Parisien".

"Razvrstavanje je obavljeno unaprijed i nasumično. Shvatili smo to jer je s nama bila grupa direktora iz kompanije Framatome koji su od jutra znali da neće svi moći ući u avion", objašnjava jedna od sagovornica.

Putnici su se požalili i da od crnogorske avio-kompanije 36 sati nijesu dobili bilo kakvu informaciju.

Kako su u subotu obaviješteni, i naredni let koji je danas realizovan, bio je prebukiran.

U subotu popodne, putnici su smješteni u hotel s pet zvjezdica, nedaleko od aerodroma. Ističu da su uslovi bili jako dobri, a troškovi smještaja na račun avio-kompanije.

"Le Parisien" piše i da je kontaktirao Air Montenegro, ali da odgovore na postavljena pitanja nijesu dobili.

Portal RTCG takođe je kontaktirao nacionalnog avio-prevoznika.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније