Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

04. 08. 2024. 08:50 >> 08:50

DAN OPŠTINE

Mandić: Nastaviti sa razvojem infrastrukture u Gusinju

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Gusinje uz poruku da je jako važno da se nastavi sa razvojem infrastrukture u Gusinju, kako bi opština prije svega omogućila bolji život za sve njene građane.

„Vašu opštinu, koja se nalazi u podnožju jednog od najimpozantnijih planinskih vijenaca ne samo na Balkanu, već i u Evropi, krase prirodne ljepote, koje čine veliki turistički potencijal. Evidentno je da se Gusinje svake godine sve više ističe na mapi ekoturizma na starom kontinentu i to je nešto što treba da raduje sve nas u Crnoj Gori“, naveo je u čestitci predsjednik Mandić.

U tom kontekstu on dodaje da je jako važno da se nastavi sa razvojem infrastrukture u Gusinju, kako bi opština prije svega omogućila bolji život za sve njene građane, a samim tim i postala pristupačnija svima koji žele da se dive ljepoti Prokletija i uživaju u njihovim čarima.

“Koristim ovu priliku da se zahvalim i brojnim iseljenicima koji su i dalje mnogo čime vezani za svoju zemlju i želim da istaknem da ih Crna Gora nikada neće zaboraviti, već da ćemo raditi na tome da ti ljudi postanu državljani”, zaključio je predsjednik Mandić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније