Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

02. 08. 2024. 13:58 >> 13:58

DPS Andrijevica

Što prije rasvijetliti paljenje vozila Miloša Čukića

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Andrijevica poziva nadležne državne organe da što prije rasvijetle slučaj paljenja vozila menadžera Opštine Miloša Čukića.

Kako navode u saopštenju, ovo nije prvi put da se DPS i ugledni pojedinci iz Andrijevice koji pripadaju toj partiji lažno optužuju od strane političke konkurencije kako bi im se nanijela politička šteta.

"Tome se mora stati na kraj, jer nećemo trpjeti da slušamo najobičnije neistine na naš račun. Zbog toga pozivamo nadležne da se što prije rasvijetli ovaj slučaj kako bi se stavila tačka na ovakve spinove. U suprotnom bićemo prinuđeni da podnesemo krivične prijave protiv onih koji nas lažno optužuju kako bi zaštitili svoj integritet. Razumijemo da vas rezultat iz Andrijevice boli, ali naučite da se sa njim nosite dostojanstveno i časno a ne na ovako podmukao način kako je to sada slučaj. Građani Andrijevice su siti da budu taoci nekolicine ljudi koji u svojoj želji da odbrane fotelje drže grad zarobljen. Vrijeme je da se Andrijevica vrati institucijama, razvoju i poboljšanju života naših sugrađana", navode u DPS-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније