Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

02. 08. 2024. 11:26 >> 11:26

INOVIRAN MEMORANDUM

Agenciji za civilno vazduhoplovsto dragocjena podrška Hrvatske

Crnoj Gori će biti dragocjena ekspertska podrška susjedne Hrvatske, koja je članica Evropske unije (EU), u oblasti vazdušnog saobraćaja, ocijenio je direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV), Ivan Šćekić nakon potpisivanja inoviranog Memoranduma o razumijevanju sa direktoricom Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo (CCAA), Anom Kapetanović.

Kako navode u saopštenju, radi se o dokumentu koji je temelj za jačanje saradnje na području nadzora i sigurnosti vazdušnog saobraćaja između dviju država te pomoći u primjeni međunarodne regulative iz ove oblasti.

Direktor crnogorske Agencije u službenoj je posjeti Zagrebu, na poziv hrvatske koleginice.

"Memorandum, koji je unaprijeđen nakon 13 godina, predstavlja nastavak uspješne saradnje vazduhoplovnih vlasti. Ovim sporazumom je definisan zajednički razvoj i fleksibilnost upotrebe dokumentacije i ljudskih resursa u svim aspektima civilnog vazduhoplovstva.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније