Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B. [ Mira Rovčanin, Radio Crne Gore ]

25. 07. 2024. 07:41 >> 11:37
1
Čitaj mi:

U NIKŠIĆU

Deponija Mislov do ponovo gori

Gradska deponija Mislov do u Nikšiću od jutros ponovo gori. Na terenu su tri ekipe vatrogasaca Službe zaštite i spasavanja Nikšić koje pokušavaju da ugase požar.

U Nikšiću ovog jutra veliki dim i zagađenost.

Kako je kazao komandir Službe zaštite i spašavanja Nikšić Slavko Tadić, tri ekipe su trenutno na terenu.

Ogromni je požar, gori čitav gornji plato, što je najveći požar do sada na gradskom smetlištu.

Vatrogascima je prioritet da spriječe širenje požara na brdo Budoš, što je ističe Tadić, trenutno pod kontrolom.

Iz Opštine Nikšić oglasili su se saopštenjem, navodeći da je požar nastao usljed neutvrđenih okolnosti. Kako su kazali, zbog sumnje u ljudski faktor, biće angažovana i policija.

"U ranim jutarnjim časovima, usljed neutvrđenih okolnosti, nastao je požar na trećem platou deponije Mislov do. Sprovode se aktivnosti na gašenju nastalog požara i u toku dana će se izvršiti sanacija nastale situacije. Utvrđuju se okolnosti pojave požara. Zbog sumnje u ljudski faktor, biće angažovana i policija. Napominjemo da je u toku sanacija deponije Mislov do i da su izvršeni radovi na platou 1 i 2, a na trećem platou, na kojem se desio požar, još nijesu započeti radovi", obavijestili su iz nikšićke opštine. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније