Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Vlatka Raičković [ TVCG ]

18. 07. 2024. 20:27 >> 20:37
1
Čitaj mi:

CEDIS SE NE OGLAŠAVA

U Dobroj vodi slab napon struje, turisti ogorčeni

Zbog problema sa strujom, koji nijesu novina u naseljima između Bara i Ulcinja, mještani trpe veliku štetu, a turisti napuštaju nezuslovni smještaj.

Dugogodišnji problem slabog napona struje u ljetnjim mjesecima, kulminirao je ovih dana u naseljima između Bara i Ulcinja.

Jedna faza struje ne radi, a druga slabo, kažu mještani Dobre Vode i Velikog Pijeska.

"Na sve naše vapaje i pozive CEDIS-u niko nije odgovarao. A meso koje nam je u zamrzivaču može da završi u kanti za smeće", kazala je jedna od mještanki Emina Kožar.

"Ništa ne funkcioniše. Klima ne radi, nema tople vode", poručuje jedna od turista. 

Pored toga što u takvim neuslovima ni sami ne mogu da funkcionišu, dodatni problem mještanima je odlazak turista koji su tu planirali odmor.

"I prošle godine sam pokušala kroz novine i kroz medije da napravim da nešto bude bolje ovde. Imam osećaj i gosti mi kažu, stvarno mi gosti kažu. „Ljudi, pa je l' vi živite u Bijafri? Šta je ovo?", ogorčena je mještanka. 

Na pitanja upućena CEDIS-u, ekipa TVCG nije dobila odgovor.

Od mještana koji su se jutros sastali sa predstavnicima barskog CEDIS-a, nezvanično su saznali da im je obećano rješenje problema u naredna dva dana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније