Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

09. 07. 2024. 16:29 >> 06:46
Čitaj mi:

UPOZORENJE MUP-A

Preko 40 stepeni narednih dana, moguće suše

Toplotni talas koji dolazi sa sjeverozapada Afrike usloviće visoke temperature vazduha u Crnoj Gori, koje će se u mnogim mjestima kretati od 37 do 40 stepeni, a ponegdje i prelaziti 40 stepeni.

Stoga je iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno da je Direktorat za zaštitu i spašavanje poslao je upozorenje svim učesnicima u sistemu zaštite i ukazao na potrebu podizanja operativne spremnosti.

"Naše područje biće pod uticajem grebena sa sjeverozapada Afrike, u sklopu kog je i priliv tople vazdušne mase koja će uslovljavati veoma toplo vrijeme u narednom periodu. Očekuje se da će se ovakva situacija nastaviti i tokom većeg dijela naredne sedmice", piše u saopštenju MUP-a. 

Dodaju da ova meteorološka situcija može da dovede do suša i izazivanja požara.

"Podsjećamo da je na snazi naredba o zabrani paljenja vatre", zaključeno je u saopštenju MUP-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније