Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

20. 06. 2024. 10:20 >> 13:22
Čitaj mi:

UPSUL

Prijavljen nestanak ženske osobe na moru, pronađena u hotelskoj sobi

Kako je saopšteno iz Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL), njihovi pripadnici su zajedno sa roniocima sinoć pretraživali morsku površinu na potezu od Ruže vjetrova do Ujntnog potoka u potrazi za ruskom državljankom čiji nestanak je prijavljen sinoć oko 23 sata.

Uprava je, kako su kazali, dobila informaciju da je strana državljanka nestala u moru na Velikom Pjesku u opštini Bar, a potraga je trajala do dva sata iza ponoći.

"Nastavljena je jutros u sedam sati kada su isplovila dva spasilačka čamca sa roniocima u cilju pretrage morskog dna uz obalu. Ubrzo nakon toga dobili smo informaciju da se ova osoba u pripitom stanju vratila živa i zdrava u hotelsku sobu", navodi se u saopštenju.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama apeluje na građane i turiste da vode računa kada i u koje vrijeme ulaze u more, kao i da se prilikom svakog isplovljenja ili odlaska na ''divlje plaže'' obavezno pogleda vremenska prognoza za taj dan, kao i da se pozivom na broj 129 sigurnosti zatraže sve infomacije prije isplovljavanja. Ističu da se na taj broj može prijaviti bilo kakva opsnost na moru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније