Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

21. 05. 2024. 15:15 >> 15:15
1
Čitaj mi:

PES Budva

Odluka o Luci Budva dokazuje da Vlada brine o interesima grada

Odluka kojom se Luka Budva daje na upravljanje Morskom dobru dokaz je da aktuelna Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem brine o interesima našeg grada, ocijenili su u PES Budva.

Kako navode u saopštenju, iako su neki politički subjekti iz Budve zarad jeftinih političkih poena optuživali aktuelnu Vladu da ne brine o interesima građana Budve, najbolje ih demantuju vrijeme i konkretna djela.

"Kao i sve što je Vlada Crne Gore obećala i realizovala u kratkom vremenskom periodu, tako će i buduća lokalna vlast na čelu sa PES-om u kratkom vremenu vratiti našu Budvu na mjesto kojoj i pripada kao kraljici Mediterana. Izgradnja vrtića, gradske bolnice i saobraćajne zaobiliznace su neki od značajnih projekata na čijoj će realizaciji u saradnji sa centralnom vlašću raditi buduća lokalna samouprava. Ako uzmemo u obzir da naši penzioneri sa minimalnim penzijama već imaju benefite od programa Evropa sad 2, a uz izvjesnost da nas ubrzo očekuje i uvećanje minimalnih i prosječnih zarada, nema dileme da je PES kroz izvršnu vlast na državnom nivou dokazao posvećenost unapređenju kvaliteta života", navode u PES Budva.

Vodeći se takvim primarnim ciljevima, učešćem PES-a u lokalnoj vlasti u velikoj mjeri će, ocjenjuju, doprinijeti i dodatnom unapređenju kvaliteta života građana Budve. Zato je važno da građani Budve iskoriste pravo glasa i pruže šansu našem poketu, koga čine ljudi čistih biografija.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније