Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

19. 04. 2024. 15:15 >> 15:15
Čitaj mi:

REKONSTRUIŠU TRAFOSTANICU

Institut za bolesti djece tokom vikenda radiće na agregatima

Za predstojeće dane vikenda planirana je rekonstrukcija trafostanice sa koje se električnom energijom snabdijeva Institut za bolesti djece (IBD), ali kako obvaještavaju iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), obezbijeđeni su agregati tako da ne očekuju smetnje u pružanju zdravstvenih usluga najmlađim pacijentima.

"KCCG je pripremio alternativne izvore napajanja kako tokom rekonstrukcije ne bi došlo do prekida u snabdijevanju IBD-a električnom energijom. Za vrijeme izvođenja radova snabdijevanje električnom energijom biće omogućeno putem agregata čime smo osigurali kontinuitet pružanja zdravstvenih usluga najmlađim pacijentima", napominju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

KCCG je, dodaju, preduzeo sve neophodne mjere kako bi osigurao minimalne smetnje u napajanju električnom energijom tokom rekonstrukcije trafostanice, a navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније