Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

14. 04. 2024. 09:26 >> 09:29
2
Čitaj mi:

PES

Pozdravljamo akciju, Vlada obezbjeđuje uslove za rad SDT-a

"Akcije koje sprovodi nezavisno tužilaštvo snažna je poruka da vladavina prava nije više mrtvo slovo na papiru, već realnost koju smo dugo čekali. Zato je jako važno da se stiču i uslovi za realizaciju zaključka aktuelne Vlade kojim je objekat stare zgrade Vlade dat na korišćenje Specijalnom državnom tužilaštvu", navode u saopštenju.

Dodaju da je obaveza svake izvršne vlasti koja ima cilj da afirmiše i podrži efikasnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije jeste i da unaprijedi uslove za rad, a distribucija pravde će biti jedino u rukama nadležnih tužilačkih organa.

"Vladavina prava, unapređenje životnog standarda i ubrzan evropski put su nezaustavljivi procesi na zadovoljstvo velikog broja građana Crne Gore", zaključuju u PES-u.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније