Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

04. 04. 2024. 14:22 >> 14:38
1
Čitaj mi:

kccg

Pukla vodovodna cijev, obavljaju se samo hitne operacije

Zbog pucanja glavne vodovodne cijevi u krugu Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) u toj ustanovi će se obavljati samo hitne intervencije dok su sve planirane operacije obustavljene.

Iz KCCG su saopštili da je došlo do pucanja glavne vodovodne cijevi u krugu te ustanove što je, kako su kazali, u ovom trenutku izazvalo otežano vodosnadbijevanje.
    
Oni su kazali i da je Služba za inžinjering i tehničko održavanje KCCG odmah reagovala i u saradnji sa interventnom ekipom Vodovoda i kanalizacije Podgorica intenzivno radi na sanaciji nastalog kvara.
    
"Budući da je navedeni kvar izazvao smanjeni pritisak snadbijevanja vodom u našoj ustanovi, te samim tim i dovoljne količine za medicinske aparate u operacionim salama, u cilju bezbjednog zbrinjanjavnja pacijenata sa hitnim stanjima, trenutno smo obustavili elektivni, odnosno, planirani program", kazali su iz KCCG.
    
Poručili su da će se i dalje bezbjedno izvoditi sve hitne intervencije.

"Prema informacijama sa kojima u ovom trenutku rasplažemo očekujemo brzo otklanjanje kvara nakon čega će KCCG, maksimalnim angažovanjem zaposlenih, nastaviti sa redovnim procesom rada", kazali su iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније