Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

29. 03. 2024. 08:10 >> 08:10
3
Čitaj mi:

PES

Nakon iskaza advokata Rodića afera Do Kvon potpuno razobličena

Nakon iskaza advokata Do Kvona Gorana Rodića, koji je upoznao crnogorsku javnost da je južnokorejski državljanin na salušanju priznao da dio pisma koji inkriminiše PES i aktuelnog premijera nije tačan, u Pokretu Evropa sad očekuju da tužilaštvo što prije utvrdi ko je sve učestvovao u zloupotrebi Do Kvona za montiranje afere nekoliko dana prije izbora.

Kako navode u saopštenju, sada je dodatno jasnije i koji su motivi zloupotrebe Vijeća za nacionalnu bezbjednost, koga je zbog sadržaja Do Kvonovog pisma, zakazao i organizovao tadašnji premijer i sadašnji opozicionar Dritan Abazović.

"Jako je indikativan zaključak nekadašnjeg premijera Abazovića da su Do Kvonovi navodi, a koji su netačni, zaslužili da budu predmet rasprave na Vijeću za nacionalnu bezbjednost, a nisu razmatrani navodi Nebojše Medojevića, aktuelnog saveznika URA-e, da postoje konkretni dokazi u involviranosti Abazovića u švercu cigareta. Oni koji su zloupotrijebili Vijeće za nacionalnu bezbjednost u političke svrhe i prvo tvrdili, pa kasnije demantovali da Do Kvon finansira PES, već snose političku odgovornost", navode u ovoj partiji.

Ističu da je jako važno i zbog javnosti da nadležni organi utvrde svaki detalj ove afere, koja je nakon iskaza advokata Rodića potpuno razobličena.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније