Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

22. 03. 2024. 15:34 >> 15:34
Čitaj mi:

u podne

U nedelju marš mira i skup podrške "Crna Gora za Palestinu"

Pokret solidarnosti sa Palestinom u nedjelju u podne organizuje marš mira i skup podrške, a okupljeni će krenuti od kružnog toka ispred Izraelske Capital plaze a govornici skupa obratiće se ispred Skupštine Crne Gore nakon šetnje.

"Nakon šest mjeseci izraelske agresije, ubijanja, izgladnjavanja, progona, otimanja zemlje, masovnog preseljenja i zatvaranja Palestinaca, izraelski zločini i genocid ne prestaju. Zajedno sa stotinama miliona ljudi u svijetu solidarišemo se sa Palestincima i zahtijevamo mir, najoštriju osudu izraelskih zločina i genocida, hitan prekid vatre, puštanje humanitarne pomoći u Gazu, okončanje vojne okupacije i ubijanje neduznih civila", navodi se u saopštenju organizatora.

Pozivaju i ostale poslanike i poslaničke klubove koji odbijaju da podrže Rezoluciju o osudi zločina Izraela u Palestini da ispune zahtjeve građana koji mjesecima iskazuju solidarnost sa Palestinom u svim gradovima u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније