Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.J.

18. 03. 2024. 16:05 >> 16:07

JAKŠIĆ STOJANOVIĆ U TUZIMA

"Obilasci obrazovno-vaspitnih ustanova najznačajniji segment djelovanja"

Obilasci obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori predstavljaju najznačajniji segment djelovanja i jedino na taj način, zajedno, možemo raditi na unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa, što mora biti prioritet cjelokupnog društva, poručila je ministarka prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) Anđela Jakšić Stojanović.

Ona je posjetila danas opštinu Tuzi i obišla JU OŠ „29. novembar“ u Dinoši, potom JU OŠ „Mahmut Lekić“, JU OŠ „Jedinstvo“ u selu Skorać i Gimnaziju „ 25. maj“.

U razgovoru sa direktorima, nastavnicima i vannastavnim osobljem ovih ustanova, ministarka se u direktnoj komunikaciji sa direktorima škola, nastavnicima, vannastavnim osobljem i učenicima upoznala sa najznačajnijim rezultatima rada ovih ustanova, ali i izazovima sa kojima se suočavaju.

"Posjetu ministarke i tima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, iskoristili su i učenici koji su tokom razgovora iznijeli svoje predloge i sugestije koji se odnose na unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa", saopšteno je iz MPNI.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније