Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 08. 2023. 11:23 >> 18:22
14

SINOĆ U BUDVI

Incident u Top Hilu, premijer nije bio ugrožen

U momentu kada je premijer Dritan Abazović sinoć oko 2 sata i 30 minuta napuštao budvansku diskoteku Top Hil, dogodio se fizički sukob između dvije grupe mladića, ali to nije imalo nikakve veze sa premijerom i njegovim obezbjeđenjem, niti je on u bilo kom momentu bio ugrožen, saopšteno je Portalu RTCG iz policije.

Kako su saopštili, nije tačno da je premijer bio evakuisan i u trenutku kada je došlo do incidenta već je krenuo da izlazi iz diskoteke.

"Incident nema nikakve veze sa predsjednikom Vlade, niti je na bilo koji način njegova bezbjednost bila ugrožena", saopštili su nam iz policije.

Suzavac je iskorišćen da bi se suzbio sukob dvije grupe mladića, ali to nema nikakve veze sa premijerom, njegovim kretanjem ili članovima njegovog obezbjeđenja, dodaju iz policije.

Pojedini regionalni mediji prenijeli su jutros da je premijer napadnut u budvanskoj diskoteci, ali prema riječima predstavnika crnogorske policije, to su apsolutno netačni navodi.

U diskoteci Top Hil sinoć je održan koncert poznatog pjevača Dina Merlina.

 

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније