Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ T. S./M.S. ]

22. 07. 2023. 12:46 >> 14:20
4

POSADA NEPOVRIJEĐENA

Berane: Mali sportski avion srušio se u Lim

Mali sportski avion, koji je trebalo da učestvuje na regati u Beranama, srušio se u rijeku Lim, u selu Gornja Ržanica kod Murine. Na sreću, posada je ostala nepovrijeđena. Piloti nijesu bili voljni da govore o incidentu, ali su prema riječima ljekara u beranskom Domu zdravlja u dobrom stanju. Organizatori avio regate kazali su Portalu RTCG da se još ne zna uzrok pada aviona.


“Avion je bio opremljen specijalnim padobranom koji se otvorio i usporio pad, tako da niko nije povrijeđen” kazao je direktor TO Berane, Ivan Radević.

Kako saznaje Portal, avionom je upravljao švajcarski pilot, jedan od najiskusnijih iz te zemlje. Zbog vjetra je morao prinudno da sleti. Njega su pregledali ljekari.

Konstatovana su mala oštećenja na letjelici.


Hidro avio regata održava se danas na aerodromu u Beranama, a najavljeno je učešće velikog broja malih aviona i hidro letjelica.

 

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније