Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 07. 2023. 18:09 >> 19:01
8

MARKO KOVAČEVIĆ

"Namještao sam kaiš sata, u toku hajka protiv mene"

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da nikakve skrivene namjere u položaju njegove ruke na jučerašnjoj ceremoniji u Nikšiću nije bilo, te da je u toku hajka protiv njega po političkoj, nacionalnoj i vjerskoj osnovi.

"Ja sam prilikom intoniranja himne ustao, i želim da kažem da sam tom prilikom namještao sat i kaiš sata i nikakve skrivene namjere u tom položaju nije bilo. Ne mogu da vjerujem da se ove stvari problematizuju i da se ozbiljni mediji uopšte bave ovom temom ali očigledno je da je želja za diskriminacijom neistomišljenika jača od svega ostalog", naveo je Kovačević.

Prema njegovim riječima, znakovito je da ova hajka ni zbog čega kreće upravo u vremenu kada kroz prepiske iz Skaj aplikacija saznajemo za metode kojima su svoj politički opstanak obezbjeđivale elite koje su bile na vlasti do 30. avgusta 2020. godine.

"U svakom slučaju valjalo bi da se mediji posvete onima koji su svoj položaj ruku upodobljivali plastičnim kesama sa kojima su gušili druge ljude, izvršavali ubistva, pretovarali tovare narkotika i cigareta jer su sasvim sigurno te ruke i njihov položaj mnogo više štete nanijeli Crnoj Gori i mnogo su važnija tema za građane nego iskonstruisani događaj od sinoć da bi se nanijela šteta meni i ljudima koji su bili oko mene", zaključio je Kovačević.

Mediji su prethodno objavili fotografije, na kojima se, kako tvrde vidi da Kovačević drži srednji prst tokom intoniranja himne.

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније