Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 05. 2023. 19:53 >> 19:54

TELEKOM I IPSOS

Prvi program TVCG najgledaniji prethodnog vikenda

Prvi program televizije Crne Gore bio je najgledaniji ovog vikenda, pokazuju podaci Telekoma i agencije Ipsos. I u petak je veliku pažnju gledalaca privukla svečanost povodom Dana nezavisnosti koju je pratilo do 70 hiljada gledalaca.

Takav trend je nastavljen i u subotu kada smo prenosili inauguraciju predsjednika države i prijem organizovan u Vili Gorica. Prosječan udio u gledanosti prvog i drugog programa od petka do nedjelje bio je 22, 54 odsto, od čega je prvi program imao gotovo 19, a drugi 3,5 odsto.

Gledanost se svakodnevno pratila od 6 ujutro do ponoći.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније