Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

22. 04. 2023. 14:00 >> 08:18
2

ODBOR DIREKTORA I MENADžMENT LUKE BAR

Osuđuju izjavu Ostojića i najavljuju njegovu smjenu

Odbor direktora i menadžment “Luke Bar” ogradio se od objava predsjednika Revizorskog odbora kompanije Miloša Ostojića, i najavio da će odmah biti iniciran postupak njegove smjene.

Predsjednik Revizorskog odbora Luke Bar Miloš Ostojić vrijeđao je na svom Fejsbuk profilu Bošnjake, a ,opštinski odbor Bošnjačke stranke Bar pozvao je policiju i tužilaštvo da hitno reaguju.

“Ovom prilikom podvlačimo da Ostojić, nije rukovodilac u ‘Luka Bar’ AD, niti stalno zapošljen u kompaniji. Do sada je funkciju u Revizorskom odboru obavljao profesionalno korektno, a za predsjednika Revizorskog odbora imenovan je od strane članova tog tijela”, poručuju iz kompanije.

Kažu da je Luka Bar izgrađena i funkcioniše na temeljima zajedništva, jednakosti, multinacionalnosti i multikulturalnosti. Kao takva prepoznata je ne samo u domaćim, već i u međunarodnim okvirima.

“U cilju dosljednog očuvanja tako izgrađenog, više od jednog vijeka brižljivo građenog imidža, kao i etičkih i moralnih standarda kompanije, Odbor direktora i menadžment, oštro osuđuju izjavu Ostojića, koja se ne može, niti smije dovoditi u kontekst sa kompanijskom politikom i principima funkcionisanja i rukovođenja”, poručuju iz Odbora direktora i menadžmenta.

U luci, kao i u Baru, danas se, kako kaže, slavi ramazanski Bajram, kao što su se slavili i katolički Uskrs i pravoslavni Vaskrs.

“Sve praznike zajedno slavimo, poštujemo i uvažavamo, stoga jedan subjektivni, privatni stav profesionalno angažovanog lica, sigurni smo neće poremetiti, niti promjeniti funkcionisanje naše kompanije. Ali, isto tako apelujemo na sve učesnike javnog i političkog života- da se ovaj slučaj ne politizuje, ne instrumentalizuje u dnevno- političke svrhe i da nikako ne služi za bilo kakvo podizanje tenzija u ovim blagim danima”, zaključuje se u reagovanju Odbora direktora i menadžmenta “Luke Bar”.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније