Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ T.G./Mina ]

06. 04. 2023. 16:48 >> 16:52
2

ĐUKANOVIĆ

“Rješenje o rušenju donijeli oni koji misle da im sve može biti”

Odlazeći predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je danas na konferenciji za medije da su rušenje objekata u njegovom vlasništvu donijeli oni koji, kako je naveo, misle da im sve može biti.

"Radi o starom porodičnom imanju, sa početka 20. vijeka, a riječ je o divljačkom i primitivnom revanšizmu od ljudi koji misle da im sve može biti", kazao je Đukanović. 

Naveo je "da im sve ne može biti". 

Podsjetimo, Urbanističko–građevinska inspekcija, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, naredila Milu Đukanoviću da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću u naselju Kočani, jer su u suprotnosti sa važećim Prostorno-urbanističkim planom opštine Nikšić.

Rok od 20 dana je dat za izvršenje ove mjere. 

Tim povodom Neda Ivović - advokatica Mila Đukanovića saopštila da odluka Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, kojom se nalaže rušenje objekata u vlasništvu porodice Đukanović predstavlja "očigledno pravno nasilje, te bezobzirno ignorisanje relevantnih propisa". 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније