Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б. [ Mina ]

04. 04. 2023. 17:25   >>  17:25

REIS ISLAMSKE ZAJEDNICE

Fejzić čestitao Milatoviću

Reis Islamske zajednice Rifat Fejzić čestitao je pobjedu na predsjedničkim izborima kandidatu Pokreta Evropa sad Jakovu Milatoviću.

Fejzić je kazao da izbor Milatovića, široko ukazanim povjerenjem, cijeni kao zahtjev građana za podizanjem standarda na svim poljima.

"Vjerujem da ćemo svjedočiti Vašoj posvećenosti tom cilju, inkluzivnim politikama, građanskoj, multikulturalnoj i bogatijoj Crnoj Gori, na zadovoljstvo svakog građanina i kolektiviteta", naveo je Fejzić.

On je rekao da poštujući sekularno uređenje, na tom putu Milatović može računati na Islamsku zajednicu u Crnoj Gori.

"Gospodine izabrani predsjedniče Crne Gore, želim Vam dobro zdravlje i uspjeh krunisan opštim dobrom", poručio je Fejzić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније