Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Ul-info ]

01. 04. 2023. 10:11 >> 12:42

PROGLAŠENjE

Štajnaker počasna građanka Ulcinja

Bivša njemačka ambasadorka u Crnoj Gori Gudrun Elizabet Štajnaker, predsjednik Udruženja Ulcinjana u Draču Zihni Bećiraj i (posthumno) prof. dr Sim Đon Dobreci proglašeni su počasnim građanima Ulcinja, saznaje Portal Ul-info.

Tu odluku u četvrtak je donio lokalni parlament, dok će se priznanja dodijeliti danas, na svečanoj sjednici Skupštine Opštine, a povodom Dana Opštine Ulcinj.

Kako saznaje taj portal, bivšoj ambasadorki Štajnaker neće moći da prisustvuje ceremoniji zbog bolesti.

Ona je za ovo priznanje predložena još u februaru 2017. godine od strane Socijaldemokratske partije, zbog posebnih zasluga u očuvanju ulcinjske Solane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније