Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

31. 03. 2023. 08:30   >>  08:30

POTPISAN MEMORANDUM

Dogovorena saradnja KCCG i Fonda za zaštitu životne sredine

Klinički centar Crne Gore (KCCG) i Fond za zaštitu životne sredine potpisali su Memorandum o saradnji iz oblasti zaštite životne sredine. Potpisnice memoranduma saglasne su da će zajedno učestvovati u realizaciji projekata, programa i aktivnosti koje za krajnji cilj imaju zaštitu, očuvanje i unaprijeđenje životne sredine, kao i promovisanje energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energija.

Memorandum o saradnji, koji su potpisali direktorica KCCG, dr Ljiljana Radulović i direktor Fonda za zaštitu životne sredine, Draško Boljević, utvrđuje međusobna prava i obaveze strana potpisnica u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

"Saradnja će se zasnivati na principima partnerstva, transparenstnosti i međusobnog uvažavanja, kao i da će obje institucije preuzimati sve neophodne aktivnosti potrebne za realizaciju projekata, programa i aktivnosti, razmjenjivati informacije i mišljenja o pitanjima od važnosti za sprovođenje ove saradnje", saopštili su iz KCCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније