Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г.

06. 03. 2023. 21:57 >> 22:00

KASTING ODRŽAN U KOTORU

Poznata imena finalistkinja za Miss Crne Gore

Kasting za Izbor za Miss Crne Gore održan je juče u hotelu ,,Splendido” u Kotoru. Finalistkinja je 12 , ali je njih 13 pozvano u karantin ukoliko neka bude spriječena da učestvuje. Finale izbora zakazano je za 11. mart u 20 sati.

U konkurenciji za prestižnu titulu Miss Crne Gore su Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović. 

Kako se u saopštenju navodi, kasting je trajao 6 sati i za to vrijeme djevojke su se prestavile na našem i engleskom jezik,  a predsjednicu kompanije Miss YU Vesnu de Vinču zanimalo je porijeklo djevojaka, iz kakve  porodice one potiču, te kako bi kulturološki predstavile Crnu Goru na Izboru za Miss svijeta.

Žiri su, pored Vesne de Vinče, činili bivša i najuspješnija Miss Crne Gore sa naših prostora Nikolina Lončar, izvršni direktor  hotela "Splendido" Miro Đurković, modni dizajner Miroslav Pučijašević u čijim kreacijama će se djevojke predstaviti u finalu, Hon Kong Yong predsjednik kompanije Salon Prive i potpredsjednica kompanije Miss YU Milanka Đorđević.

"Istakla bih da sam veoma zadovoljna sa ishodom kastinga. Od svih ovih djevojaka koje smo selektovali, svaka može da pobijedi. Toliko su lijepe, kompletne, elokventne, posebne tako da sam zaista oduševljena kako je sve proteklo. Trideset djevojaka ušlo je u najuži izbor", kazala je Lončar. 

Istakla je da kako su neke djevojke bile u nemogućnosti da prisustvuju kastingu, su sa njima obavili online razgovore, a druge su došle lično, kao što je to bilo i zahtjevano.

Navela je da od tih 30, sa kojima su veoma detaljno razgovarali, odabrali 13 djevojaka.

Lončar je istakla da je dvanaest finalistkinja, a 13 su pozvali u karantin, ukoliko neka bude spriječena da učestvuje. Istakla je da su ih finalistkinje zaista oduševile.

Djevojke će od 7. marta biti u strogom karantinu do izbora za Miss Crne Gore.

Izbor za Miss Crne Gore biće održan u subotu, 11. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru sa početkom u 20 sati.

Djevojke će imati tri predstavljanja i ove godine biće i nekoliko novina.

"Ove godine, nešto što je novina, s obzirom da svjetski izbori polako počinju da mijenjaju pravila kada je u pitanju predstavljanje djevojaka u kupaćim kostimima, nećemo imati kupaće kostime. Imaćemo izlazak u narodnim nošnjama. To nismo imali ovih godina. Pored toga finalistkinje će se predstaviti i u novoj kolekciji dvije talentovane mlade dizajnerke, Brenda ANKI I u svečanim toaletama Sleen Exslusive iz Podgorice", kazala je Lončar. 

Generalni medijski pokrovitelj događaja je RTCG, a u muzičkom dijelu će se predstaviti crnogorska pjevačica Monika Knezović, Dino Beharović i hrvatska umjetnica Ana Rucner. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније