Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

ТВЦГ

13. 02. 2023. 15:41   >>  16:25 7

MARTINOVIĆ ZA TVCG

Rušenje postrojenja "Montenegro petrola" bez zakonske odluke

Pravni zastupnik firme "Montenegro Petrol" Nikola Martinović kaže da se akcija vlasti i rušenje postrojenja sprovodi bez bilo kakve odluke nadležnog državnog organa. Ističe da je nadležnom tužiocu već podnijeta krivična prijava.

"Ova akcija nije motivisana bilo čim osim ličnom osvetom vlasti, jer su prošle nedjelje izgubili privremenu mjeru pred Osnovnim sudom u Podgorici, koji je tadašnju mjeru kojom je zabranio rad ovoj separaciji preinačio da je dozvolio rad. Kako nijesu bili zadovoljni tom mjerom umjesto da se bave rješenjem pitanja na zakonit način i kroz institucije sistema, oni su odlučili da to urade ovako bez bilo kakve odluke. I ovo će imati svoj epilog pred instancama drzave Crne Gore, naravno štetu milionsku koja je očigledna platiće ponovo građani", ocijenio je Martinović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније