Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.З.

21. 11. 2022. 11:43   >>  12:00

TUŽILAŠTVO SAOPŠTILO

Krivične prijave protiv 33 osobe zbog dešavanja u Šavniku

Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima je Upravi policije naložilo podnošenje krivičnih prijava protiv 29 osoba zbog narušavanja izbornog procesa u Šavniku, tri osobe zbog napada na službeno lice i protiv jedne osobe zbog ugrožavanje sigurnosti.

U Šavniku je četiri vikenda uzastopno organizovano glasanje za izbor odbornka u lokalnom parlamentu, a zbog prekida glasanja, građani će i naredne nedelje glasati na dva biračka mjesta.

Takođe, kako su saopštili, u Osnovnom državnom tužilastvu u Pljevljima u toku je izviđaj u predmetu formiranom u vezi sa promjenom mjesta prebivališta u Šavnik radi utvrđivanja da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.

"U svim slučajevima u kojima su do ovog momenta tužilastvu dostavljene krivične prijave i formirani predmeti preduzimaju se radnje u izviđaju", kazali su iz pljevaljskog tužilaštva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније