Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.С.

10. 11. 2022. 18:35 >> 09:12
7

SPORNI TRANSPARENT

"Izdajnike seli" - zvaničan stav beranskih Socijaldemokrata

Odbornik Socijaldemokrata (SD) u Skupštini opštine Berane Vladan Babović potvrdio je da je fotografija transparenta kojim se poziva na 'iseljavanje izdajnika' autentična.

Na protestu koji je 8. novembra pod sloganom "Ima nas" održan ispred Skupštine Crne Gore, na jednom od transparenata pisalo je: "Podrška Kenteri, izdajnike seli - Berane je uz tebe".

To je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a jedno od pitanja bilo je i da li je fotografija autentična.

Funkcioner Socialdemokrata (SD) iz Berana, Vladan Babović, potvrdio je autentičnost fotografije i kazao da je riječ o zvaničnom stavu OO SD.

“Da, fotografija je autentična. To što piše na transparentu koji držim u ruci je stav Opštinskog odbora Socilademokrata Berane, čiji sam ja funkcioner”, kazao je Babović Portalu RTCG.

Babović nije precizirao ko i odakle treba da se seli.

U međuvremenu, Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) saopštio je da se nada da će ovim povodom "državni organi tražiti neke odgovore".

"Odbornik Babović (DPS-SD) bi da iseljava 80 odsto svojih sugrađana", ocijenio je u saopštenju predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније